...

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

VIDEOT JA VIDEOEDITOINTI

Viihdytä videoilla!

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Kymmenet ja kymmenet tuotetut videot vaihtelevat lyhyistä point of sales (POS)-videoista pitkiin ohjevideoihin.

Olemme saaneet tuottaa asiakkaillemme mainosvideoita, yritysvideoita, tuotevideoita, esittelyvideoita, ohjevideoita ja selitysvideoita.

Videon vahvuus

Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivänpolttavia aiheita. Mainosvideoita toteutetaan nykyisillä videoeditointityökaluilla yhä useammin animaatiotyylisinä. Lisäksi näet televisiomainoksissa paljon sekoituksia animaatiosta, kuvatusta videosta sekä 3D-mallinnetuista animaatioista.

Ohjevideot on erittäin hyvä tapa esittää esimerkiksi laitteen perustoiminnot ja samalla korostaa niitä parhaita puolia. Ohjevideoita toteutamme myös puhtaasti 3D-mallinnettuina animaatioina, joiden lopullinen muoto on video ja jakelukanavina verkkosivut sekä Youtube ja Vimeo.

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt palveluyhtiö. Meillä oli ilo käydä kuvaamassa VT8 Rauman kohdalla olevaa työmaata sekä työmaan alkuvaiheessa että lähes valmiina. Destialle oli tärkeää, että videolla näkyy kuinka suuria työmaita heillä voi olla ja miten organisoidusti työmaat toimivat. Käytimme näihin videoihin kameroita, kuvauskopteria ja action-kameroita: VT8 alku, VT8 loppusuoralla.

Icare

Silmänpainemittareita valmistava Icare on ollut asiakkaanamme vajaat kymmenen vuotta. Suomalainen keksintö valloittaa maailmaa ja siinä olemme saaneet olla mukana. Icare valmistaa silmänpainemittareita kuluttajille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Molemmille olemme toteuttaneet niin informatiivisia ohje- ja esittelyvideoita kuin mainosvideoita – tässä muutamia niistä: IC100 mainosvideoIcare Tonometer TEASER-video, Icare HOME esittelyvideo, Tonovet esittelyvideo.

ALTA VOIT KATSOA TOTEUTTAMIAMME YRITYSVIDEOITA

Video 1

DIETA mainosvideot

Video 2

TV-mainos WellO2

Video 3

Icare tuotevideo

Video 4

DESTIA mainosvideo

Video 5

EVpay mainosvideo

Video 6

DESTIA VT8 mainosvideo

Video 7

Icare ohjevideo

Video 8

Tonovet mainosvideo

Video 9

Videomainos screenille

Mitä olemassa olevalle videolle voi tehdä?

Teemme paljon lokalisointia, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaallamme on esimerkiksi TV-mainos, joka pitää saada sopivaksi Pohjoismaihin. Silloin meidän tehtävämme on editoida mainokseen oikeat logot ja tuotekuvat, ehkä lisätä markkinoilla tarvittavia elementtejä, äänittää voice-overit ja tehdä äänityöt sekä toimittaa valmis materiaali levitykseen.

Asiakkaillamme on myös videomateriaalia, joka halutaan päivittää visuaalisesti tai lyhentää tai siihen halutaan vaikka poistaa / lisätä tuotteita. Tällainen case oli esimerkiksi kymmenkunta DIETAn videota, joissa olemassa oleva videomateriaali leikattiin uudestaan, alkuun ja loppuun lisättiin uudet animaatiot ja päälle vielä musiikki.

Yrityksillä on usein materiaalia, jota voisi käyttää yritysvideon tekemiseen ja me osaamme nopeasti kertoa mihin materiaali riittää. Yritys- tai brändivideoilla käytetään sekä kuvamateriaalia että videota.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.