Videot ja videoeditointi

Viihdytä videoilla!

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Lukuisat tuottamamme videot vaihtelevat lyhyistä point of sales (POS)-videoista pitkiin ohjevideoihin.

Olemme saaneet tuottaa asiakkaillemme mainosvideoita, yritysvideoita, tuotevideoita, esittelyvideoita, ohjevideoita ja selitysvideoita.

Matias Konttinen

Matias Konttinen

3D & Video Generalist

"Olen saanut olla mukana monissa mielenkiintoisissa videoprojekteissa useille eri alojen asiakkaille ympäri pohjoismaita. Näistä tunnetuimpiin kuuluu Nicorette, Estrella, O.B, Destia ja Janssen."

Videon vahvuus

Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivän polttavia aiheita. Mainosvideoita toteutetaan nykyisillä videoeditointityökaluilla yhä useammin animaatiotyylisinä. Lisäksi näet televisiomainoksissa paljon sekoituksia animaatiosta, kuvatusta videosta sekä 3D-mallinnetuista animaatioista.

Ohjevideot on erittäin hyvä tapa esittää esimerkiksi laitteen perustoiminnot ja samalla korostaa niitä parhaita puolia. Ohjevideoita toteutamme myös puhtaasti 3D-mallinnettuina animaatioina, joiden lopullinen muoto on video ja jakelukanavina verkkosivut sekä Youtube ja Vimeo.

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt palveluyhtiö. Meillä oli ilo käydä kuvaamassa VT8 Rauman kohdalla olevaa työmaata sekä työmaan alkuvaiheessa että lähes valmiina. Destialle oli tärkeää, että videolla näkyy kuinka suuria työmaita heillä voi olla ja miten organisoidusti työmaat toimivat. Käytimme näihin videoihin kameroita, kuvauskopteria ja action-kameroita: VT8 alku, VT8 loppusuoralla.

Icare

Silmänpainemittareita valmistava Icare on ollut asiakkaanamme vajaat kymmenen vuotta. Suomalainen keksintö valloittaa maailmaa ja siinä olemme saaneet olla mukana. Icare valmistaa silmänpainemittareita kuluttajille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Molemmille olemme toteuttaneet niin informatiivisia ohje- ja esittelyvideoita kuin mainosvideoita.

Drone video

Dronevideolla tarkoitetaan kauko-ohjattavan lennokin, eli dronen kuvaamaa ja tallentamaa videota. Nämä laitteet voidaan varustaa kameroilla, jotka pystyvät tallentamaan korkearesoluutioisia videoita ja kuvia uniikeista kuvakulmista. 

Olli Haveri

Olli Haveri

Managing Director / CEO

"Olen käyttänyt droneja videotyökaluina yli kymmenen vuotta ja kehitys on ollut aivan järjetöntä. Kuvan ja videon laatu on nykyään huippua vaikeissakin olosuhteissa ja kelpaa loistavasti kaikkiin asiakastarpeisiin."

Dronekuvaa käytetään erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien markkinoinnissa ja mainonnassa, elokuva- ja televisiotuotannossa, sekä urheilutapahtumissa ja journalismissa. Yleisimpiin esimerkkeihin lukeutuu mm. maisemakuvaus, kiinteistöjen esittelyt ja tapahtumakuvaukset.

Dronevideoiden käyttäminen markkinoinnissa on tehokas ja helppo keino esitellä yritystä, sekä sen tuotteita ja palveluita, kun halutaan erilaisempaa kuvakulmaa perinteisen tyylin lisäksi.

Ota yhteyttä jos kaipaat yrityksesi mainontaan uutta näkökulmaa!

Benefits of drone videos

1. Kuvaa uniikista näkökulmasta

Dronevideot tarjoavat uniikin näkökulman, tallentaen henkeäsalpaavia kuvia, jotka tekevät markkinointimateriaaleista mukaansatempaavampia ja mieleenpainuvampia.

2. Tehostaa visuaalisuutta

Dronella tallennettu ilmakuva tuo markkinointivideoihin nykyaikaisemman tuntuman moniulotteisuudellaan ja tekee suuren vaikutuksen suhteellisen pienellä vaivalla.

3. Esittelee kohteita ja kiinteistöjä

Dronet mahdollistavat kohteiden, kiinteistöjen ja maisemien esittelyn näyttävästi ja dynaamisesti, hyödyttäen erityisesti kiinteistö-, matkailu- ja tapahtuma-alojen yrityksiä, joille hyvän ensivaikutelman luominen kohteesta on erityisen tärkeää.

4. Lisää sitoutumista

Alan tutkimusten mukaan videot (dronevideot mukaanlukien) sitovat kuluttajia enemmän suhteessa staattiseen mediaan. Dronevideoiden hyödyntäminen onlinekampanjoissa voi lisätä kiinnostusta ja vuorovaikutusta kohdeyleisössä.

5. Parantaa brändimielikuvaa

Hyödyntämällä dronevideoita mainonnassa yritys näyttäytyy teknologisesti edistyksellisestä näkökulmasta, kun sen markkinointimateriaaleissa hyödynnetään innovatiivisia keinoja. Näin yritys resonoi potentiaalisten asiakkaiden kanssa positiivisella tavalla.

Esimerkkejä töistämme

Video 1

DIETA mainosvideot

Video 2

TV-mainos WellO2

Video 3

Icare tuotevideo

Video 4

DESTIA mainosvideo

Video 5

EVpay mainosvideo

Video 6

DESTIA VT8 mainosvideo

Video 7

Icare ohjevideo

Video 8

Tonovet mainosvideo

Video 9

Videomainos screenille

Mitä olemassa olevalle videolle voi tehdä?

Teemme paljon lokalisointia, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaallamme on esimerkiksi TV-mainos, joka pitää saada sopivaksi Pohjoismaihin. Silloin meidän tehtävämme on editoida mainokseen oikeat logot ja tuotekuvat, ehkä lisätä markkinoilla tarvittavia elementtejä, äänittää voice-overit ja tehdä äänityöt sekä toimittaa valmis materiaali levitykseen.

Asiakkaillamme on myös videomateriaalia, jota halutaan päivittää visuaalisesti tai lyhentää tai siihen halutaan esimerkiksi lisätä tuotteita. Tällainen tapaus oli esimerkiksi kymmenkunta DIETAn videota, joissa olemassa oleva videomateriaali leikattiin uudestaan, alkuun ja loppuun lisättiin uudet animaatiot ja päälle vielä musiikki.

Yrityksillä on usein materiaalia, jota voisi käyttää yritysvideon tekemiseen ja me osaamme nopeasti kertoa mihin materiaali riittää. Yritys- tai brändivideoilla käytetään sekä kuvamateriaalia että videota.

Matias Konttinen

Matias Konttinen

3D & Video Generalist

"Kysy vain rohkeasti jos parempia päiviä nähneet videosi kaipaavat päivitystä nykyaikaan tai ihan vaan tekstimuutoksia. Meidän pitkällä kokemuksella voit olla varma että melkein kaikki on mahdollista."

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.