...

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on kattotermi alustoille ja yhteisöille, jotka lisääntyvät kuin sienet sateella ja kehittyvät jatkuvasti. Nykyään sosiaalinen media, tai tutummin some, on sisällytetty myös osaksi trendikästä markkinointistrategiaa. Somen avulla yritykset voivat olla tehokkaasti vuorovaikutuksessa asiakaskuntansa kanssa, sekä tavoittaa niin nykyisiä kuin potentiaalisia uusia asiakkaita. Avullamme voit tavoittaa kohderyhmäsi suosituilla sosiaalisen median alustoilla, esimerkkeinä Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok. 

Julkaisemalla orgaanista sisältöä ja näyttäytymällä somekäyttäjien syötevirrassa säännöllisesti, lisäät tunnettavuuttasi ilmaiseksi ilman mediabudjetin tuomia lisäkustannuksia.

Sosiaalinen media

Orgaaninen sosiaalinen media

Orgaanisella markkinoinnilla sosiaalisessa mediassa verkostosi avulla on merkittävä hyöty, sillä asiastasi kiinnostuneet seuraajat voivat omalla aktiivisuudellaan edistää julkaisujen näkyvyyttä ilman lisäkustannuksia.

Yrityksenne somepostaukset vahvistavat brändi-identiteettiänne suhteellisen pienellä vaivalla ja saatte vapauden julkaista juuri sellaista sisältöä kuin kohdeyleisönne haluaa nähdä.

Jakamanne sisältö voi olla melkein mitä tahansa tuoteominaisuuksien esittelystä kampanjointiin, asiantuntija-artikkeleiden inbound-markkinointiin tai jopa pelkästään kuvia ja videoita työpaikkanne arjesta ja tapahtumista.

Kuvapohja rekrytointiin Destian LinkedIn sivuille
Nicorette QuickMist suihke Tanskalaisen apteekin sosiaalisen median kanaviin
Estrella Maalaissipsit kuva sosiaaliseen mediaan

Maksettu mainonta sosiaalisessa mediassa

Toinen puoli sosiaalisen median kolikosta on maksettu mainonta. Maksetulla mainonnalla näytetään haluamaasi sisältöä yleisösi ulkopuolisille käyttäjille riippuen toivotusta kohderyhmästä. Budjetoimalla julkaisun näkyvyyteen voit nostaa paremmin esille jo aikaisemmin julkaisemaasi sisältöä tai varaamalla erillisen mainospaikan sosiaalisen median tarjoamista sijoittelumahdollisuuksista, esimerkiksi videona tai julkaisuna uutisvirrassa, tarinoiden tai kelojen välillä tai yksityisviestinä.

Vaikka orgaaninen sisältö sosiaalisessa mediassa tavoittaakin seuraajasi ja toisinaan heidän välittömän verkostonsa, maksetulla mainonnalla voidaan kasvattaa seuraajakuntaa ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita nopeammin ja tehokkaammin. Tästä syystä mainonta sosiaalisessa mediassa on kasvavassa suosiossa. Eri alustojen kohdennusmahdollisuudet ja edistyneet toiminnot auttavat tavoittamaan kohdeyleisösi ja saavuttamaan myyntitavoitteesi perinteistä mainontaa tehokkaammin. 

Hyödyntäessämme näitä keinoja voimme määritellä kohdeyleisösi ja sen löytymisen sosiaalisen median alustoilta jo prosessin alkuvaiheessa. Sosiaalisen median markkinointistrategia on segmentoitu erikseen yrityksille (B2B) ja kuluttajille (B2C).

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN TIIMI

Ely Vanloo

Ely Vanloo

Lead Digital Marketing Specialist

Aleksi Kämäräinen

Aleksi Kämäräinen

Digital Marketing Specialist

Social media 1

Bryan Vanloo

Digital Marketing Specialist
& 3D Artist

Social media 2

Jami Vesterinen

Graafinen suunnittelija

Social media 3

Ville Varjoranta

Graafinen suunnittelija

Kiinnostaako somemarkkinointi?

Markkinointi sosiaalisessa mediassa voi olla palkitsevuudestaan huolimatta monimutkaista. 

Jos tarvitset suunnannäyttäjää sen tarjoamien keinojen hyödyntämisessä, varaa aika ilmaiseen konsultaatioon asiantuntijoidemme kanssa jo tänään!

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.