Palvelumme

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisella markkinoinnilla viitataan digimainostamiseen, joka hyödyntää sähköisiä kanavia, kuten esimerkiksi sosiaalista mediaa, Google-mainontaa ja verkkosivujen suunnittelua.

Video

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivänpolttavia aiheita.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on laaja käsite ja se liittyy lähes kaikkeen markkinointiviestintään. Graafinen suunnittelu on yritysilmeen (mm. logon, värimaailman, typografian), mutta myös mainosten ja esitteiden suunnittelua.

3D

3D-mallinnusta voidaan hyödyntää, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia, eikä tuotteiden tai tapahtumien esittäminen perinteisillä keinoilla ole mahdollista.

Animaatio

Videomainosten toteuttamisessa voidaan hyödyntää 2D- ja 3D-animointia tai täydentää sillä ennestään kuvattua videomateriaalia.

Printti

Printti, joka käsittää mm. POS-materiaalit, painoviestinnän ja graafisen suunnittelun muut tuotteet, tukee ja täydentää digimainontaa, mutta toimii itsenäisestikin markkinoinnissa.

Lokalisaatio

Yksinkertaisimmillaan lokalisointi käsittää videon tekstitysten kääntämistä eri kielille tai laajempana kokonaisuutena esimerkiksi tuotelanseerauskampanjan ja sen osien kansainvälistämistä.

Valokuvaus

Valokuvaukset voidaan järjestää Poickeuksen omalla studiolla tai muussa valitussa sijainnissa. Kuvauksissa pyrimme viihtyisään ja rentoon tunnelmaan, sekä kuviin, joihin voitte olla tyytyväisiä.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kuulisimme sinusta mielellämme!

Oli sitten mielessäsi meille sopiva projekti tai kuulisit mielelläsi lisää palvelutarjonnastamme, älä epäröi ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.