Meihin luottavat:

Home 17
Home 18
Home 19
Home 20
Home 21
Home 22
Home 23
Home 24
Home 25
Home 26
Home 27
Home 28
Home 29
Home 30
Home 31

Jos etsit kumppania, joka takaa poickeuksellisia tuloksia,
olet oikeassa paikassa. 

Teemme yrityksesi myyntitavoitteiden tueksi räätälöityjä ratkaisuja hyödyntäen yli 20 vuoden kokemustamme visuaalisesta suunnittelusta yhdistettynä digitaaliseen markkinointiin.

Johnson & Johnson Consumer, soon to be called Kenvue, have been outgrowing markets with our key Brands. For this we have had Poickeus as a trusted and valuable marketing partner using their strength in creating physical and digital marketing assets attracting consumers and shoppers.

Home 32

Tonny Krogh

Nordic Head of SelfCare NRT Activation

Kenvue

Estrella Oy on kasvanut lähivuosina menestyksekkäästi Suomen snacks markkinalla. Olemme tänä aikana onnistuneesti toteuttaneet luovaa ja ketterää myymälä sekä digimarkkinoinnin yhteistyötä Poickeuksen kanssa ja meillä on ollut ilo lanseerata monipuolisesti toimivaa brändisisältöä kuluttajillemme.

Home 33

Outi Ahto

Marketing Manager

Estrella Oy

Poickeus has been extremely trustworthy and flexible partner in various marketing related tasks for WellO2 since 2019.

Home 34

Tuomas Mattelmäki

CEO

WellO2

Tutustu töihimme

Home 35
Home 17

Yli 18 vuoden aikana olemme tarjonneet Nicorettelle kattavan valikoiman palveluitamme, tukien heidän tavoitettaan auttaa tupakoinnin lopettamisessa. Olemme ollut ideoimassa ja tuottamassa laajan valikoiman B2C- ja B2B-materiaaleja TV-mainoksista 3D-mallinnukseen ja -animaatioihin, jotka vastaavat heidän brändi-identiteettiään ja liiketoimintatavoitteitaan. Onnistumisemme on ollut ratkaisevassa roolissa tukemassa Nicoretten kasvua ja menestystä markkinoilla.

Home 37
Home 18

Olemme tuottaneet Listerinen kumppanina kampanjamateriaaleja, lokalisointia, tuotelanseerauksia, messumateriaaleja, POS (point of sale) materiaaleja ja digitaalista markkinointia.

Home 39
Home 22

Yhteistyömme WellO2:n kanssa on kasvattanut heidän myyntiään jopa 700% tehokkaiden markkinointimateriaalien ansiosta. Yhteistyön aloituksen jälkeen WellO2 Oy:n liikevaihto kasvoi 230%.

Home 41
Home 24

Kehitimme Semelille digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja mukaanlukien laskeutumissivun, konversioseurannan ja sosiaalisen median markkinointia.

Me...

...optimoimme verkkosivut

Optimoimme verkkosivut

tehokkuuspisteellä keskimäärin
50 +

...olemme toimineet

Olemme toimineet

vuotta
10 +

...autoimme saavuttamaan

Autoimme saavuttamaan

nousun myynnissä
100 %+

...olemme

Meillä on

työntekijästä koostuva tiimi
3

Palvelumme

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisella markkinoinnilla viitataan digimainostamiseen, joka hyödyntää sähköisiä kanavia, kuten esimerkiksi sosiaalista mediaa, Google-mainontaa ja verkkosivujen suunnittelua.

Video

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivänpolttavia aiheita.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on laaja käsite ja se liittyy lähes kaikkeen markkinointiviestintään. Graafinen suunnittelu on yritysilmeen (mm. logon, värimaailman, typografian), mutta myös mainosten ja esitteiden suunnittelua.

3D

3D-mallinnusta voidaan hyödyntää, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia, eikä tuotteiden tai tapahtumien esittäminen perinteisillä keinoilla ole mahdollista.

Animaatio

Videomainosten toteuttamisessa voidaan hyödyntää 2D- ja 3D-animointia tai täydentää sillä ennestään kuvattua videomateriaalia.

Printti

Printti, joka käsittää mm. POS-materiaalit, painoviestinnän ja graafisen suunnittelun muut tuotteet, tukee ja täydentää digimainontaa, mutta toimii itsenäisestikin markkinoinnissa.

Lokalisaatio

Yksinkertaisimmillaan lokalisointi käsittää videon tekstitysten kääntämistä eri kielille tai laajempana kokonaisuutena esimerkiksi tuotelanseerauskampanjan ja sen osien kansainvälistämistä.

Valokuvaus

Valokuvaukset voidaan järjestää Poickeuksen omalla studiolla tai muussa valitussa sijainnissa. Kuvauksissa pyrimme viihtyisään ja rentoon tunnelmaan, sekä kuviin, joihin voitte olla tyytyväisiä.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.