...
Mainostoimisto Poickeus logo

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

Nicorette logo
Suunto logo
Home 1
Home 2
Natusan logo
Compeed logo
Home 3
Home 4
Home 5
Johnson & Johnson Consumer Nordic logo
Home 6
Home 7
Pepcid logo
Home 8
Home 9
Home 10
FINE Vakuutus-ja rahoitusneuvonta logo
Home 11
Mainostoimisto Poickeuksen logo

Mainostoimisto Poickeus

Luovaa suunnittelua ja tehokasta tuotantoa yli 20 vuotta

Poickeus on mainostoimisto Vantaalla, toimistomme sijaitsee Aviapoliksessa aivan Kehä III vieressä. Olemme työskennelleet markkinajohtajien ja markkinoiden vahvimpien brändien kanssa vuodesta 2003 lähtien, joka on tuonut mukanaan ymmärtämyksen tarvittavasta tasapainosta luovan suunnittelun ja tuotannon välillä.

Meille pitkäkestoisten asiakassuhteiden luominen ja ylläpitäminen on tärkeintä menestyksen kannalta yksittäisten projektien valmistumisen, tai lyhyen aikavälin tavoitteiden sijaan. Poickeuksella menestystä määrittää luotettavat toimitusajat, korkealaatuiset projektikohtaiset ratkaisut, sekä työmme myönteinen vaikutus asiakkaidemme myyntitavoitteisiin.

Tasa-arvoisen ja osallistavan työympäristömme ansiosta tiimimme eri alojen asiantuntijoilla on mahdollisuus tuoda näkökulmaansa ja ideoita laatikon ulkopuolelta, jolla saamme tulokseksi mitä innovatiivisempia keinoja haastavimpienkin ongelmien ratkaisuun.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoa tarjoamistamme palveluista.

Johnson & Johnson Consumer, soon to be called Kenvue, have been outgrowing markets with our key Brands. For this we have had Poickeus as a trusted and valuable marketing partner using their strength in creating physical and digital marketing assets attracting consumers and shoppers.

Tonny Krogh

Nordic Head of SelfCare NRT Activation

Johnson & Johnson

Consumer Health

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on nykyaikainen, digitaalisen kehityksen mainonnan ja markkinoinnin keino, jolla hyödynnetään sähköisiä kanavia uusien yleisöjen ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi. Ydinelementit pysyvät samoina kuin printtimediassa, hyödyntäen tekstiä, kuvaa ja videoita, mutta digitaalisen markkinoinnin työkalut mahdollistavat mainonnan tehokkuuden mittausta ja tulosten seurantaa ennennäkemättömällä tavalla.

VIDEOT JA VIDEOEDITOINTI

Viihdytä videoilla!

Video on viihdyttävä ja ilmentävä markkinointikeino, jota mielellään katsotaan ja myös jaetaan eteenpäin.

Poickeus on tuottanut ja lokalisoinut yli kymmenen vuotta mainos-, yritys-, tuote-, esittely- ja ohjevideoita. Videot ovat vaihdelleet lyhyistä Point Of Sales (POS) -kampanjavideoista pitkiin ohjevideoihin.

Lue lisää videotuotannon palveluistamme!

3D-ANIMAATIOT JA 3D-MALLINNUKSET

Onko sinulla tuote jota haluaisit hieman avata enemmän? Entä palvelu jonka kulkua on vaikea selittää?

3D:n avulla voidaan esittää asioita ja tapahtumia, joiden esittäminen perinteisesti kuvaamalla olisi hankalaa tai mahdotonta. 3D tulee avuksi myös silloin, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia. 3D-mallinnukset voivat olla hämmästyttävän realistisia, mutta toteutusmahdollisuuksia on monenlaisia.

Ota yhteyttä – luodaan projektiinne oma tunnistettava tyyli!

Katso video
Nixu.com vuosikertomuksen sisällön graafisen suunnittelun näkökulmasta
Nixu vuosikatsaus puhelimen näytöllä
Nixu vuosikertomus kansi tietokoneen näytöllä

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on laaja käsite ja se liittyy lähes kaikkeen markkinointiviestintään. Graafinen suunnittelu on yritysilmeen (mm. logon, värimaailman, typografian), mutta myös mainosten ja esitteiden suunnittelua.

Kokenut graafinen suunnittelija on uransa aikana todennäköisesti suunnitellut logoja, verkkosivustoja, esitteitä, julisteita, pakkauksia, käyntikortteja, Powerpoint-pohija, messuilmeitä, kirjekuoria, kirjepohjia, infografiikkaa, ikoneita jne.

Ja vaikka useille edellä mainituille töille on erikoisosaajansa, joutuu graafinen suunnittelija venymään moneen.

Printtimedia

Painettu media voi edelleen oikein hyvin. Printti sekä tukee ja täydentää digitaalista viestintää että toimii vieläkin usein omana mainos- tai viestintäelementtinä. 

On luonnollista, että painetun median rooli on muuttunut, kun digitaalisten viestintä- ja markkinointikeinojen potentiaalinen tehokkuus ja usein myös helppous sekä kustannustehokkuus on auennut markkinoijille. Printti täydentää digiä mm. silloin, kun digikanava ei ole laajasti käytössä kohderyhmällä ja vastaanottajilla.

Painettu media mahdollistaa myös aistikokemuksia; materiaalintuntua, värejä, erikoisefektejä jopa tuoksujen avulla on mahdollista laajentaa tai tukea tuote- tai brändikokemusta.

Poickeuksen töistä noin puolet on edelleen printtiä. Tuotamme myös paljon lehtimainoksia ja -ilmoituksia alan lehtiin. Hesarin etusivu on edelleen todella näkyvä ja siihen liittyvät digikanavat toimivat todistetusti.

Teemme paljon POS-materiaalia (Point Of Sales) Nicorettelle, Listerinelle, Imodiumille jne. tuotteille, jotka ovat myynnissä päivittäistavarakaupassa ja apteekeissa. POS-materiaalit voivat olla pöytä- ja lattiatelineitä, hyllypuhujia, julisteita, lattia- ja ikkunatarroja sekä monia muita innovatiivisia elementtejä. POS-materiaalien avulla pysäytetään asiakas, esitellään tuotteen ominaisuuksia, saadaan erottuvuutta kilpailijoihin ja ennen kaikkea myydään tehokkaasti.

Printtimateriaaleja käytetään myös paljon messuilla, joihin osastot suunnitellaan messuvieraita houkutteleviksi ja informoiviksi.

Meistä sanottua

Lue lisää
Poickeukselta saa takuuvarmasti luovaa ja ammattitaitoista työtä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Ratkaisu löytyy kaikkeen markkinointitarpeisiimme liittyen, jos ei suoraan teiltä niin teidän verkostonne kautta.

Ari

Ammattimaista ja luotettavaa toimintaa
Lue lisää
Hyvä kumppani erilaisten graafisten asioiden toteutukseen.

Olli

Idearikkaita toteutuksia, äärimmäistä joustavuutta!
Lue lisää
Olen tehnyt töitä Poickeuksen kanssa monissa eri projeketeissa eri yrityksissä yli 10 vuoden ajan. Viimeisimpänä Poickeus on auttanut WellO2 laitteen markkinoinnissa - myynti kasvaa rajusti ja homma toimii loistavasti!

Tuomas

Laadukkaasti ja ketterästi toteutetut kotisivut
Lue lisää
Työn laatu kiitettävää
Hyvä, henkilökohtainen palvelu
Kuuntelee asiakasta, mutta antaa oman, kehittyneen näkemyksensä.
Lähes aina palvelu on myös nopeaa.

Tomas

Erinomaista palvelua ja älykästä innovointia markkinoinnin saralla. Suosittelen.
Lue lisää
Yrityksemme on pian 14 vuotta käyttänyt Poickeuksen palveluita ja on tyytyväinen kaikkeen toimintaan.

Kari

Aina innovatiivinen ja tehokas
Lue lisää
Pelkästään positiivinen kokemus, ymmärtävät hyvin myös liiketoiminnan näkökulman tekemisissä

Mika

Mahtava mainostoimisto!
Lue lisää
Yrityksemme on ollut Mainostoimisto Poickeus Oy:n asiakas jo usean vuoden. Olemme erittäin tyytyväisiä! Suosittelemme lämmöllä!

Irina

Poikkeuksellisen hyvää palvelua ja syvällistä osaamista
Lue lisää
Olemme käyttäneet Poickeuksen palveluita jo yli vuoden ja olleet erittäin tyytyväisiä

Timo

Ammattitaitoista osaamista rennolla otteella
Lue lisää
Poickeuksen palveluissa yhdistyy kohtuullinen hinta rautaiseen osaamiseen, Jos haluat mainontaasi uutta potkua luovalla otteella, niin kannattaa olla yhteydessä Poickeukseen ja Olli Haveriin!

Antti

Edellinen
Seuraava
Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.