...
Home 1

Jos etsit kumppania, joka takaa poickeuksellisia tuloksia,
olet oikeassa paikassa. 

Teemme yrityksesi myyntitavoitteiden tueksi räätälöityjä ratkaisuja hyödyntäen yli 20 vuoden kokemustamme luovasta suunnittelusta yhdistettynä digitaaliseen markkinointiin.

Tutustu töihimme

Home 3
Home 4

Yli 18 vuoden aikana olemme tarjonneet Nicorettelle kattavan valikoiman palveluitamme, tukien heidän tavoitettaan auttaa tupakoinnin lopettamisessa. Olemme ollut ideoimassa ja tuottamassa laajan valikoiman B2C- ja B2B-materiaaleja TV-mainoksista 3D-mallinnukseen ja -animaatioihin, jotka vastaavat heidän brändi-identiteettiään ja liiketoimintatavoitteitaan. Onnistumisemme on ollut ratkaisevassa roolissa tukemassa Nicoretten kasvua ja menestystä markkinoilla.

Home 5
Home 6

Olemme tuottaneet Listerinen kumppanina kampanjamateriaaleja, lokalisointia, tuotelanseerauksia, messumateriaaleja, POS (point of sale) materiaaleja ja digitaalista markkinointia.

Home 7
Home 8

Yhteistyömme WellO2:n kanssa on kasvattanut heidän myyntiään jopa 700% tehokkaiden markkinointimateriaalien ansiosta. Yhteistyön aloituksen jälkeen WellO2 Oy:n liikevaihto kasvoi 230%.

Home 9
Home 10

Kehitimme Semelille digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja mukaanlukien laskeutumissivun, konversioseurannan ja sosiaalisen median markkinointia.

Johnson & Johnson Consumer, soon to be called Kenvue, have been outgrowing markets with our key Brands. For this we have had Poickeus as a trusted and valuable marketing partner using their strength in creating physical and digital marketing assets attracting consumers and shoppers.

Home 11

Tonny Krogh

Nordic Head of SelfCare NRT Activation

Kenvue

Estrella Oy on kasvanut lähivuosina menestyksekkäästi Suomen snacks markkinalla. Olemme tänä aikana onnistuneesti toteuttaneet luovaa ja ketterää myymälä sekä digimarkkinoinnin yhteistyötä Poickeuksen kanssa ja meillä on ollut ilo lanseerata monipuolisesti toimivaa brändisisältöä kuluttajillemme.

Home 12

Outi Ahto

Marketing Manager

Estrella Oy

Poickeus has been extremely trustworthy and flexible partner in various marketing related tasks for WellO2 since 2019.

Home 13

Tuomas Mattelmäki

CEO

WellO2

Tutustu töihimme

Meihin luottavat:

Home 4
Home 6
Home 16
Home 17
Home 18
Home 8
Home 20
Home 10
Home 22
Home 23
Home 24
Home 25
Home 26
Home 27

Palvelumme

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisella markkinoinnilla viitataan kaikkeen verkkomainontaan, joka hyödyntää sähköisiä kanavia, kuten esimerkiksi sosiaalinen media, hakukoneet ja kotisivut.

Video

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivänpolttavia aiheita.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on laaja käsite ja se liittyy lähes kaikkeen markkinointiviestintään. Graafinen suunnittelu on yritysilmeen (mm. logon, värimaailman, typografian), mutta myös mainosten ja esitteiden suunnittelua.

3D

3D-mallinnosta voidaan hyödyntää, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia, eikä tuotteiden tai tapahtumien esittäminen perinteisillä keinoilla ole mahdollista.

Animaatio

Videomainonnassa voidaan hyödyntää 2D- ja 3D-animointia tai täydentää sillä ennestään kuvattua videomateriaalia.

Printti

Printti sekä tukee ja täydentää digitaalista viestintää että toimii vieläkin usein omana mainos- tai viestintäelementtinä.

Lokalisaatio

Yksinkertaisimmillaan lokalisointi käsittää videon tekstitysten kääntämistä eri kielille tai laajempana kokonaisuutena esimerkiksi tuotelanseerauskampanjan ja sen osien kansainvälistämistä.

Valokuvaus

Valokuvaukset voidaan järjestää Poickeuksen omalla studiolla tai muussa valitussa sijainnissa. Kuvauksissa pyrimme viihtyisään ja rentoon tunnelmaan, sekä kuviin, joihin voitte olla tyytyväisiä.

Me...

...olemme olleet toiminnassa

We have been active for

10 +
vuotta

...optimoimme verkkosivut

We optimize websites with

50 +
tehokkuuspisteellä keskimäärin

...autoimme saavuttamaan

We helped our client to achieve

100 %+
nousun myynnissä

...olemme

We have

2
työntekijästä koostuva tiimi
Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.