...

Verkkosivut

Verkkosivustot ovat nykyään keskeisiä yritystoiminnassa. Hyvin suunniteltu kotisivu antaa yrityksestäsi ammattimaisen kuvan ja välittää arvokasta tietoa asiakkaille. Nettisivujen avulla lisäät bränditietoisuutta ja edistät näkyvyyttäsi verkossa. Laadukkaalla verkkosivulla on myös myönteinen vaikutus kilpailuasemaasi, kun haluat tavoittaa mahdollisia asiakkaita.

Poickeuksella emme vain rakenna verkkosivuja. Suunnittelemme asiakkaillemme parhaimman mahdollisen ratkaisun huomioiden heidän myyntitavoitteensa, haasteensa ja toiveensa. 

Verkkosivuratkaisumme ovat käsityötä, jotka suunnitellaan asiantuntemuksella ja luovuudella, ja jonka lopputulokseen asiakkaat voivat olla tyytyväisiä. Suunnittelemamme verkkosivut ovat lähtökohtaisesti aina hakukoneoptimoituja jonka avulla muunnat kotisivuillasi vierailevat kävijät potentiaalisiksi asiakkaiksi.

Tarjoamme myös verkkokaupparatkaisuja,joista voit lukea lisää alempana.

Verkkosivut WordPressillä

Rakennamme verkkosivut pääsääntöisesti WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä (CMS, Content Management System). WordPressillä on laaja web-kehittäjistä muodostuva tukiverkosto, joka on mahdollistanut järjestelmän kehittymisen ja sen mukauttamisen laaja-alaisesti luovien ja kustannustehokkaiden verkkosivuratkaisujen toteuttamiseen.

Tuotamme verkkosivut lähtökohtaisesti hakukoneystävällisiksi, jolla varmistamme paremman näkyvyyden esimerkiksi Googlen hakutuloksissa. Tästä syystä jäytämme aikaa jokaisen sivun suunnitteluun ja tuottamiseen yksitellen, jotta ne täyttäisivät alan laatustandardit.

Asiantuntijamme huolehtivat puolestasi sivuston teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta, jotta voit keskittyä toimintasi harjoittamiseen huoletta.

Verkkosivupakettimme sisältää:

Websites and online stores 1

Verkkokaupat

Tuotteiden ja palveluiden myyntiverkossa (verkkokaupankäynti) on nykyään tehokas myyntikeino, jonka kysyntä on kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa hurjassa kasvussa. Verkkomyynti ei enää pelkästään tue kivijalkaliikkeitä, vaan mahdollistaa suoramyynnin jopa ilman käyntiosoitetta.

Websites and online stores 2

Maailman sähköistyessä ja digitaalisten palveluiden lisääntymisen myötä verkkokaupoista on tullut keskeinen osa yrityksen kasvustrategiassa. Me Poickeuksella olemme erikoistuneet yritysten ja brändien verkkonäkyvyyden ja -erottuvuuden parantamiseen. Vankka vuosikymmenien kokemus verkkosivujen ja verkkokauppojen suunnittelussa on tuonut näkemystä ja varmuutta, jonka ansiosta voimme tuottaa parempia käyttökokemuksia.

Sähköisen kaupankäynnin työkalut saattavat vaikuttaa toiminnaltaan hankalilta ja työläiltä, jonka vuoksi arvioimme asiakkaidemme tarpeet kokonaistasolla. Huolehdimme puolestasi verkkosivun ulkoasun suunnittelusta hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotantoon asiakaslähtöisesti, oli sitten kyse pakettiratkaisusta tai osasta isompaa kokonaisuutta.

Verkkokauppa tarvitsee menestyäkseen myös laajempaa näkyvyyttä verkossa. Tästä syystä digitaalisen markkinoinnin tiimimme auttaa mielellään sosiaalisessa mediassa, hakukonemarkkinoinnissa ja Google-mainonnassa.

Töitämme

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN TIIMI

Ely Vanloo

Ely Vanloo

Lead Digital Marketing Specialist

Aleksi Kämäräinen

Aleksi Kämäräinen

Digital Marketing Specialist

Websites and online stores 3

Bryan Vanloo

Digital Marketing Specialist
& 3D Artist

Websites and online stores 4

Jami Vesterinen

Graafinen suunnittelija

Websites and online stores 5

Ville Varjoranta

Graafinen suunnittelija

Varaa aika konsultaatioon

Liiketoiminnan tuominen verkkoon on monimutkainen prosessi joka vie paljon kallista aikaa jos siitä ei ole aikaisempaa kokemusta. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu verkkosivun tai verkkokaupan muodossa!

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.