...

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

Printti

Painettu media voi edelleen oikein hyvin. Printti sekä tukee ja täydentää digitaalista viestintää että toimii vieläkin usein omana mainos- tai viestintäelementtinä. On luonnollista, että painetun median rooli on muuttunut, kun digitaalisten viestintä- ja markkinointikeinojen potentiaalinen tehokkuus ja usein myös helppous sekä kustannustehokkuus on auennut markkinoijille. Printti täydentää digiä mm. silloin, kun digikanava ei ole laajasti käytössä kohderyhmällä ja vastaanottajilla. 

Poickeuksen töistä noin puolet on edelleen printtiä. Lehtimainoksia ja -ilmoituksia alan lehtiin. Hesarin etusivu on edelleen todella näkyvä ja siihen liittyvät digikanavat toimivat todistetusti. 

ALLA ESIMERKKEJÄ ESITTEISTÄ, MAINOKSISTA JA FLYEREISTA

Teemme paljon POS-materiaalia (point of sales) Nicorettelle, Listerinelle, Imodiumille jne. tuotteille, jotka ovat myynnissä PT-kaupassa ja apteekeissa. POS-materiaalit ovat pöytä- ja lattiatelineitä, hyllypuhujia, julisteita, lattia- ja ikkunatarroja sekä paljon muita innovatiivisia elementtejä. POS-materiaalien avulla pystytään esittämään kaupan asiakkaille ominaisuuksia, saadaan erottuvuutta kilpailijoihin ja ennen kaikkea myydään tehokkaasti.

Printtimateriaaleja käytetään messuilla, joihin edelleen osastot suunnitellaan messuvieraita houkutteleviksi ja informoiviksi.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.