...

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

3D-animaatiot ja 3D-mallinnukset

Mitä 3D:llä tehdään?

3D:n avulla voidaan esittää asioita ja tapahtumia, joiden esittäminen perinteisesti kuvaamalla olisi hankalaa tai mahdotonta. 3D voi tulla avuksi myös silloin, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia. 3D-mallinnukset voivat olla tarkkuudeltaan realistisia, mutta yksinkertaistettujakin mallinnuksia käytetään paljon varsinkin, kun kyseessä on ihminen tai eläin.

3D-mallinnettu Nicorette Fruit

Poickeus ja 3D

Poickeus on 3D-mallintanut yksinkertaistettuja hahmoja ja kalustoa sekä suunnitellut useita animaatioita Suomen suurimmalle infra-alaan keskittyneelle palveluyhtiö Destialle. Näissä animaatioissa on esitetty Destian palveluita ja toimintoja lentäen työmaiden ylitse ja editse. Nicorettelle olemme suunnitelleet ja tuottaneet TV-mainoksia 3D-animaation keinoin. Näitä mainoksia on pyöritetty Pohjoismaissa TV:ssä sekä verkkomainoksina.

ASIAKKAILLE TOTEUTTAMIAMME 3D-TÖITÄ

3D-mallinnuksen avulla asiakkaamme voivat nähdä miten esimerkiksi myymäläkalusteet sopivat ympäristöönsä ja tehdä sen jälkeen korjaavia toimenpiteitä ennen myyntimateriaalin tuottamista ja myynnin aloittamista. 3D-mallinnusta käytämme myös silloin, kun asiakkaan pakkauksia tai tuotteita ei ole vielä toteutettu, mutta myynti pitää käynnistää ja tarvitaan myynnin tukimateriaaleja kuvilla.

3D-mallinnusta on käytetty myös asiakkaittemme sisäisissä koulutus- ja myyntimateriaaleissa. 3D-ohjevideot ovat mainio tapa esittää houkuttelevasti tuotteiden käyttöä ja huoltoa.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.