3D animaatiot ja 3D mallinnus

Mitä 3D:llä tehdään?

3D:n avulla voidaan esittää asioita ja tapahtumia, joiden esittäminen perinteisesti kuvaamalla olisi hankalaa tai mahdotonta. 3D voi tulla avuksi myös silloin, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia. 3D-mallinnukset voivat olla tarkkuudeltaan realistisia, mutta yksinkertaistettujakin mallinnuksia käytetään paljon varsinkin, kun kyseessä on ihminen tai eläin.

Koe 3D elämys
3D graphic image of a 3D model made for WellO2 device

Ota kiinni ja pyöritä!

3D-mallinnettu Nicorette Fruit

Poickeus ja 3D

Poickeus on 3D-mallintanut yksinkertaistettuja hahmoja ja kalustoa sekä suunnitellut useita animaatioita Suomen suurimmalle infra-alaan keskittyneelle palveluyhtiö Destialle. Näissä animaatioissa on esitetty Destian palveluita ja toimintoja lentäen työmaiden ylitse ja editse. Nicorettelle olemme suunnitelleet ja tuottaneet TV-mainoksia 3D-animaation keinoin. Näitä mainoksia on pyöritetty Pohjoismaissa TV:ssä sekä verkkomainoksina.

Nicorettelle olemme suunnitelleet ja toteuttaneet useita TV-mainoksia hyödyntäen 3D animointia. Näitä mainoksia on ollut nähtävillä Pohjoismaiden TV-kanavilla ja verkon videomainoksissa, kuten sosiaalisessa mediassa ja kohdennetussa digitaalisessa mainonnassa.

AR (Augmented Reality), eli lisätty todellisuus

Sitouta asiakkaitasi interaktiivisella 3D-visualisoinnilla ja AR-tekniikalla

Digimaailmassa kilpailijoista erottuminen on aina vain haastavampaa, kun verkkoympäristöt työkaluineen kehittyvät ja mahdollistavat aikaisemmin ihailun kohteena olleiden tehokeinojen käytön matalammalla kynnyksellä. Kokeile AR-teknologiaa, eli lisätyn todellisuuden tekniikkaa, joka mahdollistaa 3D-visualisoinnin virtuaalisena kokemuksena.

AR mahdollistaa 3D-mallien muuntamisen dynaamisiksi, interaktiivisiksi kokemuksiksi, joita voi kokeilla mobiililaitteellaan reaaliajassa. Miltä kuulostaisi, jos asiakkaasi voisi sovittaa tuotteitasi ympäristöönsä tarkkojen mittasuhteiden ansiosta? Tai helpottaisit omaa työtäsi näkemällä kohteessasi virtuaalisen 3D-mallin suunnittelun tukena? Käyttökohteita riittää.

Me Poickeuksella erikoistumme 3D-mallinnuksen hyödyntämiseen usealla mainonnan osa-alueella; videoissa, printissä, graafisessa suunnittelussa ja joka kotisivuilla!

Oli sitten kyse tuotteiden visualisoinnista tai interaktiivisesta mainoskampanjanjasta, tavoitteenamme on unohtumaton ja laadukas työnjälki.

Sisällyttämällä AR:n markkinointistrategiaasi erotut kilpailijoistasi näyttävämmin ja palvelet asiakkaitasi entistä paremmin. AR-teknologian kehittyessä ja yhdistämällä sen vahvaan 3D-osaamiseemme, AR-toteutuksemme ovat taatusti kilpailukykyisiä.

Älä jää kehityksessä jälkeen – jätä unohtumaton vaikutelma 3D-visualisoinnilla ja AR-höysteellä.

[Add AR demo here]

3D-mallinnuksen avulla asiakkaamme voivat nähdä miten esimerkiksi myymäläkalusteet sopivat ympäristöönsä ja tehdä sen jälkeen korjaavia toimenpiteitä ennen myyntimateriaalin tuottamista ja myynnin aloittamista. 3D-mallinnusta käytämme myös silloin, kun asiakkaan pakkauksia tai tuotteita ei ole vielä toteutettu, mutta myynti pitää käynnistää ja tarvitaan myynnin tukimateriaaleja kuvilla.

3D-mallinnusta on käytetty myös asiakkaittemme sisäisissä koulutus- ja myyntimateriaaleissa. 3D-ohjevideot ovat mainio tapa esittää houkuttelevasti tuotteiden käyttöä ja huoltoa.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kuulisimme sinusta mielellämme!

Oli sitten mielessäsi meille sopiva projekti tai kuulisit mielelläsi lisää palvelutarjonnastamme, älä epäröi ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.