Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

Videot ja videoeditointi

Videot avaimet käteen-tyylillä

Poickeus on käsikirjoittanut, kuvannut, editoinut, animoinut, äänittänyt ja lokalisoinut videoita noin 10 vuotta. Kymmenet ja kymmenet tuotetut videot vaihtelevat lyhyistä point of sales (POS)-videoista pitkiin ohjevideoihin. Olemme saaneet tuottaa asiakkaillemme mainosvideoita, yritysvideoita, tuotevideoita, esittelyvideoita, ohjevideoita ja selitysvideoita.

Videon vahvuus

Videon avulla esitetään tunteita, makuja, tuotteita, alennuksia, ohjeita ja päivänpolttavia aiheita. Mainosvideoita toteutetaan nykyisillä videoeditointityökaluilla yhä useammin animaatiotyylisinä. Lisäksi näet televisiomainoksissa paljon sekoituksia animaatiosta, kuvatusta videosta sekä 3D-mallinnetuista animaatioista.

Ohjevideot on erittäin hyvä tapa esittää esimerkiksi laitteen perustoiminnot ja samalla korostaa niitä parhaita puolia. Ohjevideoita toteutamme myös puhtaasti 3D-mallinnettuina animaatioina, joiden lopullinen muoto on video ja jakelukanavina verkkosivut sekä Youtube ja Vimeo.

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt palveluyhtiö. Meillä oli ilo käydä kuvaamassa VT8 Rauman kohdalla olevaa työmaata sekä työmaan alkuvaiheessa että lähes valmiina. Destialle oli tärkeää, että videolla näkyy kuinka suuria työmaita heillä voi olla ja miten organisoidusti työmaat toimivat. Käytimme näihin videoihin kameroita, kuvauskopteria ja action-kameroita: VT8 alku, VT8 loppusuoralla.

Icare

Silmänpainemittareita valmistava Icare on ollut asiakkaanamme vajaat kymmenen vuotta. Suomalainen keksintö valloittaa maailmaa ja siinä olemme saaneet olla mukana. Icare valmistaa silmänpainemittareita kuluttajille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Molemmille olemme toteuttaneet niin informatiivisia ohje- ja esittelyvideoita kuin mainosvideoita – tässä muutamia niistä: IC100 mainosvideoIcare Tonometer TEASER-video, Icare HOME esittelyvideo, Tonovet esittelyvideo.

Alta voit katsoa toteuttamiamme yritysvideoita

DIETA mainosvideot

TV-mainos WellO2

Icare tuotevideo

DESTIA mainosvideo

EVpay mainosvideo

DESTIA VT8 mainosvideo

Icare ohjevideo

Tonovet mainosvideo

Videomainos screenille

Mitä olemassa olevalle videolle voi tehdä?

Teemme paljon lokalisointia, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaallamme on esimerkiksi TV-mainos, joka pitää saada sopivaksi Pohjoismaihin. Silloin meidän tehtävämme on editoida mainokseen oikeat logot ja tuotekuvat, ehkä lisätä markkinoilla tarvittavia elementtejä, äänittää voice-overit ja tehdä äänityöt sekä toimittaa valmis materiaali levitykseen.

Asiakkaillamme on myös videomateriaalia, joka halutaan päivittää visuaalisesti tai lyhentää tai siihen halutaan vaikka poistaa / lisätä tuotteita. Tällainen case oli esimerkiksi kymmenkunta DIETAn videota, joissa olemassa oleva videomateriaali leikattiin uudestaan, alkuun ja loppuun lisättiin uudet animaatiot ja päälle vielä musiikki.

Yrityksillä on usein materiaalia, jota voisi käyttää yritysvideon tekemiseen ja me osaamme nopeasti kertoa mihin materiaali riittää. Yritys- tai brändivideoilla käytetään sekä kuvamateriaalia että videota.