...

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

Printti

Painettu media voi edelleen oikein hyvin. Printti sekä tukee ja täydentää digitaalista viestintää että toimii vieläkin usein omana mainos- tai viestintäelementtinä. On luonnollista, että painetun median rooli on muuttunut, kun digitaalisten viestintä- ja markkinointikeinojen potentiaalinen tehokkuus ja usein myös helppous sekä kustannustehokkuus on auennut markkinoijille. Printti täydentää digiä mm. silloin, kun digikanava ei ole laajasti käytössä kohderyhmällä ja vastaanottajilla. 

Poickeuksen töistä noin puolet on edelleen printtiä. Lehtimainoksia ja -ilmoituksia alan lehtiin. Hesarin etusivu on edelleen todella näkyvä ja siihen liittyvät digikanavat toimivat todistetusti. 

Alla esimerkkejä esitteistä, mainoksista ja flyereista

Teemme paljon POS-materiaalia (point of sales) Nicorettelle, Listerinelle, Imodiumille jne. tuotteille, jotka ovat myynnissä PT-kaupassa ja apteekeissa. POS-materiaalit ovat pöytä- ja lattiatelineitä, hyllypuhujia, julisteita, lattia- ja ikkunatarroja sekä paljon muita innovatiivisia elementtejä. POS-materiaalien avulla pystytään esittämään kaupan asiakkaille ominaisuuksia, saadaan erottuvuutta kilpailijoihin ja ennen kaikkea myydään tehokkaasti.

Printtimateriaaleja käytetään messuilla, joihin edelleen osastot suunnitellaan messuvieraita houkutteleviksi ja informoiviksi.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this