JetAir -sivusto & Google Ads

Asiakas

Factotel Oy on kotimainen LVI-alan yritys, joka valmistaa ja maahantuo teollisuuden ilmaverholaitteita. Yrityksen sydän on yrittäjä Kari Limnell, jonka asiantuntijuudelle ei taida löytyä vertaa.

JetAir-tuoteperheen sivuston haasteena oli vähäinen kohdeyleisön kävijämäärä ja asiakkaan toiveena oli lisätä merkityksellisiä yhteydenottoja sivuston kautta.

Kehitys

Pääsimme siirtämään ja uudistamaan JetAir.fi-sivuston tuottamalla sen WordPress-alustalle, joka tarjosi enemmän liikkumavaraa ja joustavuutta sen käyttötarkoitukseen.

Aloitimme sivujen uudistamisen parantaaksemme niiden löydettävyyttä Googlessa ja näin saavuttaaksemme paremman kilpailuaseman hakutuloksissa ja Google-mainonnassa. Myöhemmin tuotesivuston valikoimaan lisättiin Factotelin maahantuomat WING PRO-, WIND- ja VOLCANO-tuotteet, joiden esittelyssä huomioitiin loppuasiakkaan tarpeet suunnittelu- ja hankintaprosessissa sekä tuotteiden löydettävyys Googlesta.

Saimme uusien sivujen lanseerauksen jälkeen tilaisuuden parannella aiemmin luotuja Google Ads -kampanjoita ja seurata, kuinka kehitystoimenpiteet edistivät sivuston tehokkuutta.

Tulokset

Sivuston uudistuksen jälkeen Google Ads -kampanjoiden tulokset paranivat huomattavasti: mainosten näyttökerrat kasvoivat keskimäärin +863 %, mainosten klikkausmäärä nousi +72 %, ja mainoskustannukset laskivat -41 % verrattuna uudistusta edeltävään tilanteeseen.

Asiakas

Factotel Oy

Toimiala

LVI/teollisuus

Vuosi

2022

JetAir-kotisivut Google Ads-parannuksineen 1
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

By submitting a contact request, I agree that the personal information I provide will be processed in accordance with our privacy policy.

Humppilan Terveysasema

Humppilantie 24, 31640 Humppila

Iittalan terveysasema

Alvarinkuja, 14500 Hämeenlinna

Rengon terveysasema

Rengonraitti 28, 14300 Hämeenlinna

Riihimäen pääterveysasema

Kontiontie 77, 11100 Riihimäki

Tervakosken terveysasema

Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Janakkalan terveysasema

Tapailanpiha 13 B, 14200 Janakkala

Idänpään terveysasema

Anttilankatu 4, 13210 Hämeenlinna

Terveyskeskus

Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Terveyskeskus

Vihniöntie 5, 14700 Hauho

Valitse haluamasi rokotuspiste

Klikkaamalla punaista palloa löydät haluamasi toimipisteen yhteystiedot.