Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

Animaatio

Animaation alku

Animointi ja sen juuret ulottuvat 400-vuoden päähän, jolloin selattavista / plärättävistä vihoista katsottiin… mitäpä muutakaan kuin eroottisia kuvia. Nykyään animaation eri ”lajeja” on useita, mutta tietokoneanimaatio, jollaista me teemme on varmasti yleisin, olipa se sitten 3D-mallinnettua tai 2D-animaatiota.

Katso alta malleja tekemistämme animaatioista!

Poickeus animaation Apokalyptinen laku
TOPI animaatio Whitestonelle, kansikuva

TOPI-animaatio Whitestonelle

DESTIA turva-animaatio, kansikuva

DESTIA turva-animaatio

DESTIA palveluanimaatio, kansikuva

DESTIA palveluanimaatio

FINE ohjeanimaatio, kansikuva

FINE ohjeanimaatio

FINE selitysanimaatio, kansikuva

FINE selitysanimaatio

REMOMEDI mainosanimaatio, kansikuva

REMOMEDI mainosanimaatio

DESTIA palveluanimaatio, kansikuva

DESTIA palveluanimaatio

EVpay mainosanimaatio, kansikuva

EVpay mainosanimaatio

itTaxibox selitysanimaatio-kansikuva

itTaxibox selitysanimaatio

Animointi: DryDouble mainosanimaatio-kansikuva

DryDouble mainosanimaatio

Animointi: Poickeus mainosanimaatio, kansikuva

Poickeus mainosanimaatio

Book a Taxi mainosanimaatio, kansikuva

itTaxibox selitysanimaatio

Animaatiossa tehdään usein yksinkertaistamista esimerkiksi siksi, että osa joka päiväisistä laitteista on vanhan näköisiä vuoden kuluttua. Yksinkertaistetusta laitteesta näkee mitä se esittää, mutta siitä on jätetty pois sellaiset ”muoti-ilmiöt” joiden voidaan kuvitella olevan melko lyhyt kestoisia. Tämä voi koskea muotoilua, värejä, rakennetta tai vaikka animoitavaa käyttöliittymää. Yksinkertaistaminen voi tietysti liittyä myös animaation tyyliin.

Yksi animaation keskeisistä tehokeinoista on liioittelu. Esimerkkinä animaatio, jossa pallo putoaa pöydälle. Animaatiossa se usein litistyy epärealistisesti ja sen nopeus saattaa vaihdella liioitellusti, se pomppaa ylös ja jää siihen ”roikkumaan” hetkeksi. Ilmeitä ja eleitä liioitellaan myös, jotta tunnetta tai tapahtumaa saadaan korostettua. Ilman liioittelua animaatio näyttää melko tylsältä.

Tärkeimmät animaation työvaiheet ovat käsikirjoitus, visualisointi ja animointi sekä äänisuunnittelu ja editointi. Animoinnin jokainen työvaihe vie aikaa ja siksi on tärkeää, että projektin animoija antaa asiakkaalle riittävästi kuvia ja malleja työn edistymisestä ja näin vältetään / vähennetään turhaa työtä.

Selitysvideo?

Selitysvideot ovat suosittuja eikä syyttä! Uudet työkalut mahdollistavat hauskat ja koukuttavat “piirrä ja pyyhi”-animaatiot.

Animaatio ja Poickeus

Poickeus käyttää ahkerasti erilaisia animaatiota asiakasprojekteihin. Tässä muutamia esimerkkejä projekteista, joissa olemme käyttäneet animaatiota. 3D-mallinsimme kalustoa ja palveluita Destialle, koska näin pystyimme lentämään kameran kanssa eri työkohtaista toisiin ja esittämään nopeasti Destian kymmenkunta palvelua.

Destia

3D-mallinsimme kalustoa ja palveluita Destialle, koska näin pystyimme lentämään kameran kanssa eri työkohtaista toisiin ja esittämään nopeasti Destian kymmenkunta palvelua. Animoimme myös 2D-työturvallisuusanimaatioita / TYÖSKENTELY PIMEÄSSÄNOSTOTYÖT JA TAAKAN SIDONTASILMIEN SUOJAUS, TYÖMATKATURVALLISUUS,
TYÖMAAN SIISTEYS, joissa kuukausittain vaihtuvat aiheet yksinkertaistettiin ja selitettiin.

Fine (vakuutus- ja rahoitusneuvonta)

Teimme useita selitysanimaatiota / MIKÄ FINE?SOPIMUKSEN TEKOENSIASUNNON OSTO / joissa hankalia rahoitukseen tai vakuuttamiseen liittyviä asioita on purettu animaation keinoin helpommin ymmärrettäväksi.

NICORETTE®

Animoimme Nicoretten 2D-käyttöohje- ja koulutusvideoita, joiden tarkoitus on helpottaa jakelukanavien henkilökunnan tuotekoulutusta. Nicorettelle teimme myös useita 3D-animointeja TV-mainoksiin sekä muihin videomainoksiin niin Suomeen kuin muihin Pohjoismaihin sekä Irlantiin ja Englantiin. Valitsimme 3D-animoinnin tuotemainoksiin, koska näin saimme realistisia tuotekuvia elävöitettyä ja esitettyä mahdollisimman hienosti.