JetAir -sivusto & Google Ads

Asiakas

Factotel Oy on kotimainen LVI-alan yritys, joka valmistaa ja maahantuo teollisuuden ilmaverholaitteita. Yrityksen sydän on yrittäjä Kari Limnell, jonka asiantuntijuudelle ei taida löytyä vertaa.

JetAir-tuoteperheen sivuston haasteena oli vähäinen kohdeyleisön kävijämäärä ja asiakkaan toiveena oli lisätä merkityksellisiä yhteydenottoja sivuston kautta.

Kehitys

Pääsimme siirtämään ja uudistamaan JetAir.fi-sivuston tuottamalla sen WordPress-alustalle, joka tarjosi enemmän liikkumavaraa ja joustavuutta sen käyttötarkoitukseen.

Aloitimme sivujen uudistamisen parantaaksemme niiden löydettävyyttä Googlessa ja näin saavuttaaksemme paremman kilpailuaseman hakutuloksissa ja Google-mainonnassa. Myöhemmin tuotesivuston valikoimaan lisättiin Factotelin maahantuomat WING PRO-, WIND- ja VOLCANO-tuotteet, joiden esittelyssä huomioitiin loppuasiakkaan tarpeet suunnittelu- ja hankintaprosessissa sekä tuotteiden löydettävyys Googlesta.

Saimme uusien sivujen lanseerauksen jälkeen tilaisuuden parannella aiemmin luotuja Google Ads -kampanjoita ja seurata, kuinka kehitystoimenpiteet edistivät sivuston tehokkuutta.

Tulokset

Sivuston uudistuksen jälkeen Google Ads -kampanjoiden tulokset paranivat huomattavasti: mainosten näyttökerrat kasvoivat keskimäärin +863 %, mainosten klikkausmäärä nousi +72 %, ja mainoskustannukset laskivat -41 % verrattuna uudistusta edeltävään tilanteeseen.

Asiakas

Factotel Oy

Toimiala

LVI/teollisuus

Vuosi

2022

JetAir-kotisivut Google Ads-parannuksineen 1

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon! Alkukartoituksen aikana pohdimme kanssanne sopivimman ratkaisun ongelmanne ratkaisemiseksi.

Lähettäessäni yhteydenottopyynnön hyväksyn, että antamiani henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.