Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys: Mainostoimisto Poickeus
Y-tunnus: 1484697-1
Osoite: Virkatie 8 B, 01510 Vantaa

2. Yhteyshenkilö

Olli Haveri
olli.haveri@poickeus.fi
+358 400 371 155

Mainostoimisto Poickeus
Virkatie 8 B, 01510 Vantaa

3. Mitä tietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen?

  • Käyttäjän antamat yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite), sekä muut käyttäjän itse antamansa tiedot asiakassuhteen hoitamiseen
  • Verkkosivuston selaus- ja käyttötiedot sivustomme käyttökokemuksen parantamiseen, sekä markkinointimme kehittämistarkoitukseen.

4. Kolmannen osapuolen palvelut

Käyttämämme kolmannen osapuolen palvelut valitaan huolella, jotta voimme varmistua siitä että he noudattavat EU:n tietosuojakäytäntöä, silloinkin kun henkilötietojen käsittelyä suoritetaan EU- ja ETA-alueen ulkopuolella. Voit tarvittaessa rajata helposti evästeiden käyttöä klikkaamalla ”Muokkaa evästeitä” -linkkiä sivun alalaidassa, tai tämän tekstin alla olevaa linkkiä:

4.1 Cloudcity

Sivusto sijaitsee suomalaisella Cloudcity -palvelimella, joka vastaa palvelimiensa tietoturvasta ja suojauksesta, lisätietoa Cloudcityn tietosuojaselosteessa.

4.2 Google analytics

Google Analytics kerää tietoja sivustomme kävijämääristä, kävijän tulo- ja menoreiteistä ja asettamiemme tavoitteiden toteutumisesta. Google voi käyttää tietoja myös mainonnan kohdentamiseen. Google Analyticsiä varten tallennetut evästeet yksilöivät kävijän nimettömästi.

Lisää Google Analytics-evästeistä.

5. Henkilötietojen säilyttämisaika ja suojaus

Asiakassuhteen keston ajan. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisemista tai poistoa tietosuojasäädöksen mukaisesti.

6. Oikeutesi

Rekisteröitynä sinulla on oikeuksia omien henkilötietojesi tarkastamiseen, henkilötietojesi oikaisuun ja henkilötietojesi käsittelyn suostumuksen peruuttamiseen.

Oikeuksien toteuttaminen

olli.haveri@poickeus.com
Virkatie 8 B, 01510 Vantaa

7. Valitusoikeus

Mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi tämän selosteen, tai voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vastaisesti, sinulla on oikeus valittaa asiasta tietosuojavaltuutetulle osoitteessa https://tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle