...

Yrityksiä ja brändejä joita olemme vuosien varrella auttaneet

3D-animaatiot ja 3D-mallinnukset

Mitä 3D:llä tehdään?

3D:n avulla voidaan esittää asioita ja tapahtumia, joiden esittäminen perinteisesti kuvaamalla olisi hankalaa tai mahdotonta. 3D voi tulla avuksi myös silloin, kun halutaan visuaalisesti tuoretta ja näyttävää materiaalia. 3D-mallinnukset voivat olla tarkkuudeltaan realistisia, mutta yksinkertaistettujakin mallinnuksia käytetään paljon varsinkin, kun kyseessä on ihminen tai eläin. 

3D-mallinnettu Nicorette Fruit

Poickeus ja 3D

Poickeus on 3D-mallintanut yksinkertaistettuja hahmoja ja kalustoa sekä suunnitellut useita animaatioita Suomen suurimmalle infra-alaan keskittyneelle palveluyhtiö Destialle. Näissä animaatioissa on esitetty Destian palveluita ja toimintoja lentäen työmaiden ylitse ja editse. Nicorettelle olemme suunnitelleet ja tuottaneet TV-mainoksia 3D-animaation keinoin. Näitä mainoksia on pyöritetty Pohjoismaissa TV:ssä sekä verkkomainoksina.

Asiakkaille toteuttamiamme 3D-töitä

3D-mallinnuksen avulla asiakkaamme voivat nähdä miten esimerkiksi myymäläkalusteet sopivat ympäristöönsä ja tehdä sen jälkeen korjaavia toimenpiteitä ennen myyntimateriaalin tuottamista ja myynnin aloittamista. 3D-mallinnusta käytämme myös silloin, kun asiakkaan pakkauksia tai tuotteita ei ole vielä toteutettu, mutta myynti pitää käynnistää ja tarvitaan myynnin tukimateriaaleja kuvilla.

3D-mallinnusta on käytetty myös asiakkaittemme sisäisissä koulutus- ja myyntimateriaaleissa. 3D-ohjevideot ovat mainio tapa esittää houkuttelevasti tuotteiden käyttöä ja huoltoa.

Edellinen Seuraava
Sulje
Test Caption
Test Description goes like this